Garantie op luiers

Kopieer de code en plak deze tussen de -tags van uw site. U kunt dezelfde code gebruiken voor al uw pagina's. U hoeft de code niet te wijzigen, ook niet als u uw algemene instellingen wijzigt. Zie onze implementatiehandleiding voor code voor meer informatie.

Als je nieuwe luiers hebt gekocht, heb je nog garantie. Deze kan vervallen op het moment dat je een wasmiddel gebruikt die niet wordt aangeraden door de fabrikant. Vooral TotsBots, en het bedrijf achter Bumgenius, Cotton Babies, staan hier bekend om. Als je je garantie wilt behouden, volg dan hun instructies. Wij hechten belang aan schone luiers en geven informatie vanuit onze overtuiging en zullen deze wetenschappelijk onderbouwen.

Er zijn luierfabrikanten die voor de Amerikaanse markt allerlei normale wasmiddelen aan, Tide wordt geproduceerd door hetzelfde bedrijf als Ariël en is vergelijkbaar. Bij deze bedrijven zal je garantie dan ook niet vervallen wanneer je een normaal wasmiddel gebruikt. Controleer op de website van het merk dat je gebruikt de wasvoorschriften als je je garantie wilt behouden.

 

Leave a comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.